Общи условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА ЗА КОМЕНТАРИ във „Моят Пазарджик”

 

„Моят Пазарджик” e новинарски сайт, предоставящ услуга за публикуване на коментари под статии. Ползването на услугата не изисква регистрация за потребителите и е безплатна.

Публикувайки коментар във „Моят Пазарджик”, Вие се съгласявате, че НЯМА да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство (включително Закона за авторското право и сродните му права) и правото на Европейския съюз. Вие се съгласявате също така да НЕ публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост.

Авторските права върху коментарите във „Моят Пазарджик” принадлежат на техните автори, като „Моят Пазарджик” си запазва правото да използва публикуваните коментари във „Моят Пазарджик” за свои нужди, включително с рекламна или друга търговска цел.

 

Потребителите на „Моят Пазарджик” се съгласяват, че „Моят Пазарджик” НЕ носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта коментари и сигнали.

 

„Моят Пазарджик” си запазва правото да ИЗТРИВА коментари, които са в противоречие с настоящите Общи условия, както и коментари, които са написани на ЛАТИНИЦА.

 

Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия. „Моят Пазарджик” си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на РБългария и правото на Европейския съюз.

 

„Моят Пазарджик” НЕ носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена с коментарите на сайта.

 

Публикуването на коментар във „Моят Пазарджик” означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се ЗАДЪЛЖАВАТЕ да ги СПАЗВАТЕ.

 

Оставете коментар

2004 - 2018 Моят Пазарджик проект на LOD Corporation Всички права запазени! Ползването на съдържание от сайта е позволено само с цитиране и поставяне на линк към Моят Пазарджик „Моят Пазарджик” НЕ носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта коментари и сигнали.